Wilt u uw paard / pony op een eerlijke manier fijn gereden hebben, dan kan ik u helpen. Ik heb veel ervaring met jonge paarden en pony’s t/m Lichte Tour niveau. Ik vind het belangrijk dat een paard voorwaarts, rechtgericht en ontspannen over de rug gereden wordt, voordat er aan oefeningen begonnen wordt. Ook in de oefeningen dient deze basis te blijven bestaan en daar zal ik steeds aandacht aan blijven besteden.

Naast mijn achtergrond als veterinair natuurgeneeskundige ben ik in het bezit van de ORUN diploma’s instructeur niveau 2 en instructeur wedstrijdsport dressuur niveau 3 en 4 én rijd ik zelf op Lichte Tour niveau. Uw paard / pony is daardoor in professionele handen.

U kunt met uw paard / pony bij mij in Middelbeers komen, maar ik kan evt. ook bij u op locatie komen. De kosten hiervoor bedragen per keer € 40,-, eventuele reiskosten komen daar nog bij:

0 < 10 km € 5
10 < 20 km € 10
20 < 30 km € 15
30 < 40 km € 20
40 < 50 km € 25

Er bestaat de mogelijkheid om uw paard / pony bij ons te stallen, voor korte of langere tijd. De kosten hiervan zijn € 125 à € 150,- per week of € 500 à € 600.- per maand, afhankelijk van de grootte.  Informeer naar de mogelijkheden! Momenteel zitten wij vol!!