Tarieven 2020

Dressuurles / springles / longeerles, 1 uur:                € 40,-
Dressuurles / springles / longeerles, 3 kwartier:       € 32,50

Eerste natuurgeneeskundig consult:                           € 75,-
Vervolgconsult natuurgeneeskunde:                           € 60,-
Uurtarief natuurgeneeskunde:                                     € 75,-
Gezondheidscontract natuurgeneeskunde:              € 100,-
Extra natuurgeneeskundige consulten binnen gezondheidscontract: € 50,-

Bemiddelen aankoop paard / pony:                            € 250,-
Bemiddelen verkoop paard / pony minimaal:          € 250,- (zie pagina bemiddeling)

Voorrijkosten:
0 –   10 kilometer:          €   5,-
10 – 20 kilometer:          € 10,-
20 – 30 kilometer:          € 15,-
30 – 40 kilometer:          € 20,-
40 – 50 kilometer:          € 25,-

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en dienen contant afgerekend te worden.

Houdt u tevens rekening met het eventueel afnemen van natuurlijke middelen. In mijn auto bevindt zich een vrij complete apotheek om u direct van de juiste natuurlijke middelen te kunnen voorzien. U bent tot niks verplicht, het scheelt u echter verzendkosten en rompslomp als u ter plekke de middelen af kunt nemen. Dit is een extra service die door de meeste klanten zeer gewaardeerd wordt. In de productlijst kunt u een idee krijgen met wat voor middelen ik o.a. werk. Deze productlijst is echter niet volledig, er is dus meer mogelijk dan hier op staat.

Een eerste consult duurt ongeveer één uur, vervolgconsulten duren ongeveer drie kwartier. Indien u extra tijd nodig heeft voor uitleg of adviezen op het gebied van bijvoorbeeld training, voeding, graslandbeheer etc. dan is dat geen probleem. Dan stappen we over op het uurtarief. Het is tevens mogelijk een dressuur- / spring- / longeerles aan het consult toe te voegen, graag dit wel van tevoren reserveren.

Als u meer dan 2 paarden heeft die u nagekeken wilt hebben, kan het voor u interessant zijn om over te stappen op het uurtarief.

Een gezondheidscontract kan afgesloten worden ná een eerste consult. Hiervoor wordt uw paard binnen een tijdsbestek van 12 maanden 2 x geheel nagekeken tegen een aangepast tarief voor vervolgconsult, krijgt u advies en worden uw vragen beantwoord. Mocht u meerdere consulten nodig hebben binnen deze 12 maanden, dan kan dit tegen een speciaal tarief (zie extra consulten binnen gezondheidscontract).

Bekijk hier onze gehele lijst met  PRODUCTEN HIPPO’S ETERNITY