Wilt u uw paard / pony op een eerlijke manier fijn aan het lopen krijgen, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ook angstige mensen en kinderen zijn bij mij aan het juiste adres. Ik heb veel ervaring met jonge paarden (en pony’s) tot het Lichte Tour niveau (dressuur) en M springen. Ik vind het belangrijk dat een paard los, rechtgericht en ontspannen over de rug gereden wordt, voordat er aan oefeningen begonnen wordt. Ook in de oefeningen dient deze basis te blijven bestaan en daar zal ik steeds aandacht aan blijven besteden. Naast vele jaren ervaring in het lesgeven ben ik in het bezit van de ORUN diploma’s instructeur allround niveau 2 en instructeur wedstrijdsport dressuur niveau 3 & 4. Momenteel rijd ik met mijn paard Hippo’s Eternity’s Elayaz op Lichte Tour niveau.

Ik geef les aan volwassenen en aan kinderen, beginners en gevorderden. Dressuurles B t/m ZZ-licht-niveau en springles t/m L niveau.
U kunt met uw paard / pony bij mij in Middelbeers komen, maar ik kan ook op locatie komen (springles alleen op locatie i.v.m. hindernismateriaal).
De lessen kosten € 40,- per uur.
Op locatie komen er voorrijkosten bij:
0 < 10 km € 5
10 < 20 km € 10
20 < 30 km € 15
30 < 40 km € 20
40 < 50 km € 25

Referenties