Zomereczeem is een veel voorkomende, lastige aandoening bij paarden. Alle paarden kunnen er last van krijgen, ongeacht het ras. Dit boek gaat in op de mogelijkheden om op een zo natuurlijk mogelijke manier de jeuk die gepaard gaat met zomereczeem te verminderen. Dit is niet alleen voor het paard van belang, maar ook voor de eigenaar die vaak ten einde raad is.voorkant Zomereczeem Onder Controle1
‘Zomereczeem Onder Controle’ legt duidelijk uit wat de oorzaken van het ontstaan van zomereczeem zijn. Daarnaast gaat het boek diep in op de verzorging van het paard met zomereczeem qua weidebeheer, voeding en wormbestrijding. Tevens komen de medische aspecten omtrent stress, immuunsysteem en organen aan de orde. Tot slot worden per medisch aspect natuurlijke middelen besproken die een positieve bijdrage kunnen leveren tot de vermindering van zomereczeem.
“Zomereczeem Onder Controle” is geschreven door Mariëlle de Vries – Behrens. Zij is gediplomeerd natuurgeneeskundige voor paarden. Sinds 2004 heeft zij haar eigen praktijk ”Hippo’s Eternity”. Hobbymatig rijdt zij nationaal ZZ-zwaar dressuur.

“Zomereczeem onder Controle” – is leverbaar via de WebWinkel  en te betalen via ING bank, Rabobank, ASR Bank, SNS Bank, RBS, Friesland bank en ABN-AMRO.
Uitvoering: 2008-Nederland-paperback-geheel in kleur.
Het 98 pagina’s tellende boek kost € 14,95 exclusief verzendkosten.
Verzendkosten binnen Nederland: € 3,00.
Verzendkosten buiten Nederland, maar binnen Europa: € 4,00.
Verzendkosten gelden per bestelling (dus bijvoorbeeld 3 boeken bestellen voor 1 verzendadres, slechts 1 x verzendkosten).

 

Recensie in de Hoefslag nummer 16 van 22 april 2010.

Klik voor een grotere weergave op onderstaande recensie.

Boek_z2

 

Bestellen via E-mailachterkant Zomereczeem Onder Controle
E-mail: marielle@hipposeternity.nl
Onder vemelding van; “Boek Zomereczeem onder Controle”, vermeldt uw naam en adres, u krijgt het boek per post thuis bezorgd na betaling op ING bank: NL92INGB0004510610. t.n.v. Hippo’s Eternity te Middelbeers.

Voor het buitenland vermeldt banknummers:
IBAN: NL 92 INGB 0004510610
BIC: INGBNL2A